Industriele banden;de markt trekt aan!

De internationale bandenmarkt trekt eindelijk weer een beetje aan. Bandenfabrikanten leggen zich weer toe op intensieve productie, uitbreiding, maar ook innovatie van industriële banden.

De bandenbranche is meer dan ooit bezig met het innoveren en ontwikkelen van een verbeterde rolweerstand van banden. Ook duurzaamheid vormt een belangrijk item binnen de industriële bandenbranche. Door de rolweerstand van de band te optimaliseren, wordt het brandstofgebruik aanzienlijk verlaagd.

Bandenfabrikanten luisteren steeds vaker naar de geluiden vanuit de markt en passen hun producten steeds verder aan, aan de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Zo wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de grip en de veiligheid van de industriële band.

Producenten van Tire Life en PSF in het bijzonder ontwikkelde een product dat volledig inspeelt op de groeiende behoefte aan veiligheid en duurzaamheid. Beide fabrikanten zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die slijtage van de band tegengaan en daarmee de veiligheid optimaliseren.

Lees meer over Tire Life en PSF