Grootste trekker ter wereld bij BAUMA 2013

 

München – “Op de BAUMA staat de allergrootste trekker ter wereld. Heel mooi om te zien en de reacties van de bezoekers ook. De banden voor s’werelds grootste trekker worden geleverd door Goodyear. Tijd om iets meer over dit gevaarte te vertellen, want onze producten passen hier uiteraard het allerbest bij!

De 1.000 pk sterke Tractomas is door de specialist in zwaar vervoer, Nicolas, gebouwd en rijdt op enorme  Goodyear GP-2B-banden in maat 385/95R25. De reus wordt ingezet om een reeks zijdelingse kiepwagens te trekken in een bruinkoolmijn in de Australische staat Queensland. Goodyear produceert een van de meest complete gamma’s van hoogwaardige OTR-banden op de markt. Deze zijn gemaakt voor vaste en gelede kiepkarren, wielladers, nivelleermachines, haven- en industriemachines, mijnmachines en mobiele kranen.

De banden zijn zoals Goodyear zelf meldt ‘slijtvast’, maar kunnen nóg langer mee en zijn het allerveiligst met gebruik van Tire Life en PSF. Deze twee unieke producten zijn bij uitstek geschikt voor deze type banden. Medewerkers zijn veiliger en bedrijven goedkoper uit op de lange termijn. De producten staan voor duurzaamheid, veiligheid en efficiëncy.

Een goede laatste dag op de BAUMA, waarbij we wederom waardevolle contacten legden en veel van elkaar hebben geleerd. Iedereen bedankt voor alles!”

BAUMA 2013 heeft haar laatste dag afgesloten. Marcel Willems, eigenaar van Industrial Tyres Amsterdam, stond voor het eerst op de grootste internationale vakbeurs met de twee onderhoudsproducten Tire Life en PSF. Via deze pagina hield hij ons dagelijks op de hoogte van zijn ervaringen.