Onderhoudsproducten voor industriebanden met één klik besteld

Industrial Tyres Amsterdam heeft een geheel vernieuwde site! Bekijk snel de webshop, vernieuwde lay-out en nieuwe content. Gemakkelijk de unieke producten Tire Life en PSF (Puncture Seal Formula) bestellen. Industrial Tyres Amsterdam levert daarnaast ook onder andere velgen, vrachtwagenbanden, OTR-banden, grondverzetbanden en tractorbanden.

De nieuwste ladingen producten zijn net binnengekomen, om zo spoedig mogelijk weer verkocht te kunnen worden. De 6000 m2 aan opslagruimte is nu nog tot de nok gevuld met alle producten die Industrial Tyres Amsterdam verhandelt. Kijk dus snel op de site!

Duurzame industriebanden en velgen

Van de twee unieke producten Tire Life en PSF is Industrial Tyres Amsterdam de enige leverancier in Europa. Tire Life voorkomt vroegtijdige slijtage en erosie, en verlengt de levensduur van uw industriële banden, OTR-banden en grondverzetbanden aanzienlijk. De beschermende laag stopt roestvorming op de velgen. Kosten voor het overspuiten van de velgen spaart u uit omdat Tire Life de roestschilfers van de velgen verwijdert. Het is volledig recyclebaar en zorgt voor minder co2 uitstoot.

Bescherming tegen lekkage

PSF is een vloeistof die de band beschermt tegen lekkage. De gepatenteerde mix van corrosieremmende elementen, vezels en polymeren houdt de band op spanning en beschermt de velg tegen roest en slijtage. Met behulp van een speciaal ontworpen pomp injecteert u de kit via het ventiel in de band. De vloeistof wordt voor de montage direct op de band aangebracht, waarna de vloeistof zich binnen 10 tot 15 minuten verspreidt in de luchtkamers van de band. Bij lekkage zet PSF de vezels om in een stolling die het lek in de band dicht en lekkages voorkomt.

Over Industrial Tyres Amsterdam

Industrial Tyres Amsterdam levert onder andere industriële banden en is sinds de oprichting in 2007 gevestigd in de op vier na grootste goederenoverslaghaven van noordwest Europa, de zeehaven van Amsterdam. Industrial Tyres Amsterdam is specialist op het gebied van industriële banden, grondverzetbanden, OTR banden, speciale velgen en beschermende producten voor deze rubberbanden en velgen.