“Netwerken, netwerken, netwerken”

München – “Wederom was het vandaag een lekkere drukke dag. De vele bezoekers die aan onze stand komen, zijn erg positief over de producten die we hebben. Uiteraard doen Tire Life en PSF het goed, maar ook het TPMS systeem voor grote machines is populair.

Het TPMS systeem dat wij aanbieden voor grote industriële machines vinden velen interessant omdat hiermee de temperatuur van de banden gemakkelijk wordt aangegeven. Natuurlijk belangrijk voor de kosten en levensduur van de band. Maar ook voor de veiligheid van de medewerkers.

De vele bandenfabrikanten tonen grote interesse voor Tire Life en PSF. We staan met onze stand middenin hal 6 waar de grote bandenfabrikanten staan. Precies goed dus. Het is vooral netwerken, netwerken en netwerken en ik verwacht hier op de lange termijn heel veel positieven dingen uit te halen. Tot morgen!”

BAUMA 2013 is van start. Marcel Willems, eigenaar van Industrial Tyres Amsterdam, staat voor het eerst op de grootste internationale vakbeurs met de twee onderhoudsproducten Tire Life en PSF. Via deze pagina houdt hij ons dagelijks op de hoogte van zijn ervaringen.