Groen, goud, rood…. Maar er gaat niets boven blauw!

Iedere bandenspecialist weet welke kleur ventieldop voor welke band betekent. Algemene kennis. Vanaf nu hoort een blauw ventieldopje bij een band gevuld met Tire Life. Een onderhoudsproduct dat in Europa exclusief gedistribueerd wordt door Industrial Tyres Amsterdam.

Soorten ventieldopjes

Er bestaan verschillende soorten en kleuren ventieldoppen. Er zijn saaie zwarte doppen voor banden waar gewoon lucht in zit. Rode ventieldopjes staan voor schadelijke gassen, groene voor stikstof en dan is er nog een gouden ventieldop voor de bandenspecialist met de beste service en kwaliteit. Blauw is vanaf nu de manier om in één keer te zien dat een band goed onderhouden wordt.

Duurzaam, goed en veilig

Een met Tire Life gevulde band betekent meer duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. De beschermende laag stopt roestvorming op de velgen en kosten voor het overspuiten van velgen spaart u uit omdat Tire Life roestschilfers van de velgen verwijdert. Het is volledig recyclebaar en zorgt voor minder co2 uitstoot.

Vroeger

Tot de jaren 60 waren ventieldoppen allemaal van metaal. De ventieldop die nu het meest voorkomt, is de plastic zwarte. Verder zijn er gekleurde, lichtgevende en metalen ventieldoppen.