Unieke 150 tons pers in gebruik genomen

Amsterdam, 6 september 2016

Industrial Tyres verbreed dienstverlening

Unieke 150 tons pers in gebruik genomen


Het persen van volrubberbanden en solids zijn werkzaamheden die door meerdere bedrijven kunnen worden uitgevoerd, alleen heeft een pers beperking in de kracht waarmee geperst kan worden en dus zijn niet alle formaten zelf te persen. Om haar dienstverlening en professionalisering naar haar klanten in o.a. de overslaghavens te optimaliseren heeft Industrial Tyres Amsterdam daarom per 1 juni 2016 haar nieuwe 150 ton industriepers in gebruik genomen.     

Pers van 150 ton150 ton industriepers
“Met de in gebruik name van de nieuwe pers kunnen we nu industriebanden tot en met 35” zelf monteren. Dat biedt een unieke extra service in de Benelux en vooral een snellere service naar onze klanten” aldus Marcel Willems, directeur van Industrial Tyres Amsterdam. “Naast het leveren van ‘gewone’ volrubberbanden en solids en maatwerk, kunnen we nu ook bredere oplossingen bieden binnen het Trojan Tire assortiment tot en met 35”.

Industrial Tyres Amsterdam
Industrial Tyres Amsterdam is sinds de oprichting in 2007 gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen die de beste kosteprijs per draaiuur opleveren voor haar klanten. Industrial Tyres is importeur van verschillende producten om de levensduur van allerlei banden te verlengen zoals Trojan Tire, het product dat luchtbanden alle voordelen van volrubber banden geeft, het anti-lek middel PSF en het onderhoudsmiddel voor velg en band Tire Life. Daarnaast is zij leverancier van alle soorten banden, natuurlijk inclusief de montage en het onderhoud hiervan. Zij is ook specialist in het leveren van industriële banden inclusief op maat gemaakte velgen. Deze gebalanceerde combinatie van producten en dienstverlening maakt Industrial Tyres Amsterdam uniek.