Wij zijn Industrial Tyres Amsterdam

Wij helpen u met het vinden van een totaal oplossing voor uw banden en/of bedrijf!

 

Industrial Tyres Amsterdam is op gericht door Marcel Willems in 2007. Marcel is met ruim 25 jaar ervaring in de branche met recht een expert die zich op de eigen locatie omringt heeft door zeer ervaren banden professionals.

 

Als leverancier van o.a. industriële, grondverzet en landbouwbanden is het bedrijf begonnen. Inmiddels zijn importeur schappen verworven voor TIre Life, PSF Plus en Trojan Tire welke de dienstverlening verbreden en zelfs belangrijke pijlers geworden zijn. Om de dienstverlening naar haar klanten nog breder maken, biedt zij ook op maat geproduceerde industriebanden en velgen voor specifieke toepassingen.

 

Industrial Tyres Amsterdam is gevestigd in de op vier na grootste goederenoverslaghaven van noordwest Europa, de zeehaven van Amsterdam. Deze havenregio is een van de belangrijkste knooppunten in Europa en biedt de mogelijkheid om ook o.a. de havens van Rotterdam en zelfs de haven van Antwerpen te bedienen. Dit komt voornamelijk door de gunstige ligging en de goede verbindingen met het achterland. De centrale ligging van Amsterdam ten opzichte van de belangrijke klanten, de Amsterdamse luchthaven en haven en de overige havens in de Benelux is één van de redenen waarom bandenspecialist Industrial Tyres Amsterdam zich op deze locatie heeft gevestigd.

Specialiteiten

Ter opsomming vindt u hieronder de specialisaties van Industrial Tyres Amsterdam;

 

  • Merk onafhankelijk
  • Internationaal specialisme
  • Jarenlange internationale ervaring in de mijnbouw, havens en speciale     toepassingen
  • Unieke specifieke bandenoplossingen
  • Kan indien nodig maatwerk leveren
  • Onafhankelijk advies in lagere kostprijs per draaiuur.
  • Beschikt over eigen montagewagen(s) voorzien van auto laadkraan

Financieel gezond

Al enige tijd begeeft de Nederlandse maatschappij zich in financiële onzekerheid. Juist dan is het belangrijk te weten met wie men zakendoet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. Vanaf heden openbaart Industrial Tyres Amsterdam daarom haar financiële rating, financiële historie, kredietlimiet en betaalgedrag op www.opencompanies.nl. Cijfers die dagelijks worden geactualiseerd. Graydon verifieert alle informatie en voegt zelf bronnen toe als gerechtelijke uitspraken, KvK gegevens, jaarrekeningen en onderzoeksresultaten, zodat zakenrelaties gegarandeerd zijn van betrouwbare en onafhankelijke informatie.

Wij helpen u met het vinden van een totaal oplossing voor uw banden en/of bedrijf!

Industrial Tyres Amsterdam

Naast onze specifieke bandenoplossingen, biedt Industrial Tyres Amsterdam een breed pallet aan andere bandenservices;

Specialist met unieke onderhoudsproducten

Industrial Tyres Amsterdam is niet alleen specialist in het leveren van industriële banden en op maat gemaakte velgen. Zo verkoopt Industrial Tyres ook verschillende producten om de levensduur van allerlei banden te verlengen. Trojan Tire, Tire Life en PSF Plus zijn hier voorbeelden van.

Montage en demontage

In Amsterdam wordt de montage en demontage van industrie- grondverzet- en landbouwbanden verzorgd voor overslag- en recyclingbedrijven. De volrubberbanden en staalcilindrische rubberbanden worden gemonteerd voor bijvoorbeeld havens, staalfabrieken of vliegvelden. Montage en demontage op locatie van grondverzet, heftruck of reach stacker banden is geen probleem voor Industrial Tyres Amsterdam. Wij beschikken over een speciaal hiervoor uitgeruste montagewagen, die is voorzien van een autolaadkraan, compressor en uiteraard alle benodigde gereedschappen. De monteurs van Industrial Tyres zijn speciaal getraind en beschikken over VCA-documenten.

Pechservice

Voor montage, demontage en levering van volrubber heftruckbanden, kraan- en grondverzetbanden binnen de Benelux, maakt Industrial Tyres Amsterdam gebruik van een zeer dicht dealernetwerk van onafhankelijke bandenspecialisten. Dit betekent voor de eindgebruiker een minimale stilstand bij bandenvervanging, maar ook snelle pechservice, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Op maat ontwikkelde industriebanden

Onze professionaliteit, ervaring en kennis van zaken, maken het mogelijk om in samenwerking met een Nederlandse rubberfabrikant, banden te ontwikkelen die speciaal geschikt zijn voor uw industrie. De hardheid van de rubber compound, de omgevingstemperatuur en de samenstelling van de ondergrond spelen hierbij een belangrijke rol.

Op maat gemaakte velgen

Industrial Tyres Amsterdam is tevens de specialist in het leveren van op maat gemaakte velgen voor onze klanten. Daarbij denken we onder andere aan speciale toepassingen, verzwaarde velgen of hardere staalsoorten.

Neem contact op

Industrial Tyres Amsterdam
Isarweg 2
1043 AK Amsterdam
Nederland