Trojan Tire

Trojan Tire is een revolutionair product in de bandenwereld. Door de voordelen van luchtbanden te combineren met de voordelen van volrubber banden ontstaat een product dat uitermate geschikt is voor heftrucks. Trojans geven uw voertuig meer comfort, grip en een kortere remweg met behoud van stabiliteit en zonder lek te rijden. Minder stilstand en dus een lagere kostprijs per draaiuur.

Is Trojan Tire geschikt voor u?

Een Trojan Tire heeft een brede toepassingsmogelijkheid. Het veiligheidsaspect is hierbij een belangrijk punt natuurlijk naast de efficiëntie en lagere kostprijs die behaald wordt.

De Trojan tire is uitermate geschikt voor voertuigen die continu moeten draaien. Veel van onze klanten zijn dan ook te vinden in de overslag en productie en zijn gesitueerd in havens, luchthavens, recycling en chemische industrie.

Bel ons voor een toelichting op Trojan Tire en de toepassing in uw bedrijf +31 20 5062249.

De Trojan Tire Band

Voordelen

  • Betere wegligging

  • Verhoging van de veiligheid

  • Milieuvriendelijk

  • Verlaagt de total cost of ownership

  • Lading capaciteit gaat tot 50% omhoog!

Technische toelichting

Welke luchtbanden worden gebruikt?

Bij Industrial Tyres hebben wij ervoor gekozen om voor de Trojan Tire met Michelin XZM-banden te werken. Deze radiale luchtbanden voor heftrucks hebben een ongeëvenaarde levensduur. De combinatie Trojan Tire met Michelin XZM-banden heeft een aanzienlijk langere levensduur dan volrubber banden. Tot wel 2 keer langer! Alleen hierdoor bespaart u al geld. Maar daar blijft het niet bij.

Hoe wordt Trojan Tire geïnstalleerd

Voordat uw Michelin band op de velg wordt gezet, wordt Trojan Tire laag voor laag in de band geplaatst. Hiervoor heeft Industrial Tyres Amsterdam speciale machines in huis en is ons personeel speciaal opgeleid. Binnen korte tijd is uw Michelinband getransformeerd, met alle voordelen van een volrubberband voor een veel lagere kostprijs. En u merkt geen verschil met rijden op luchtbanden.

De verschillende lagen hebben een unieke gepatenteerde technologie. Door de lucht in het materiaal wordt hitte tegengegaan. Dit voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van uw banden. Er is geen soortgelijk product met dezelfde voordelen.

Montage mogelijkheden?

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan met de Trojan Tire:
• De complete band/wiel combinatie: Michelin XZM-band met Trojan Tire op uw velg gemonteerd.
• De Michelin XZM-band met de geïnstalleerde Trojan Tire: de gemonteerde combinatie wordt naar u gestuurd zodat u deze vervolgens op de velg kan monteren.
• De installatie van de Trojan Tire in uw Michelin XZM-band op uw velg: u bezorgt ons Michelin XZM + velg op en wij installeren de Trojan Tire in uw band en monteren deze op uw velg.

Brochure

Download vrijblijvend de brochure om alles nog eens rustig na te lezen.
U kunt ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor vragen.
Indien wenselijk bellen wij u graag, vul dan even het contactformulier in.

trojantire123

Neem contact op

Industrial Tyres Amsterdam
Isarweg 2
1043 AK Amsterdam
Nederland