PSF Plus

PSF plus is een vloeistof die de band beschermt tegen lekkage. De gepatenteerde mix van corrosie remmende elementen, vezels en polymeren houdt de band op spanning en beschermt de velg tegen roest en slijtage. De PSF Plus vloeistof vormt bij lekkage om in een stolling die het lek dicht en verdere lekkages voorkomt. Minder stilstand en dus een lagere kostprijs per draaiuur.

Hoe werkt PSF Plus?

Bij een perforatie van de band zetten de PSF plus vezels om in een stolling die het lek in de band dicht en verder leeglopen voorkomt. De vloeistof kan voor de montage direct in de band aangebracht worden, waarna de vloeistof zich binnen 10 tot 15 minuten verspreidt in de luchtkamers van de band of de vloeistof kan met behulp van een speciaal ontworpen pomp via het ventiel in de band geïnjecteerd worden.

PSF plus is een veilige oplossing die de band en velg geen schade toebrengt. De vloeistof is bestand tegen zowel zeer hoge als zeer lage temperaturen. Met deze vloeistof zijn uw wielen (innerliners, velgen en radiaalband) goed beschermd tegen corrosie. PSF Plus bevat geen Ethyleen Glycol, is waterbestendig en wordt geleverd met een 100% geld- terug garantie.

PSF plus is uitermate geschikt voor voertuigen met een lage snelheid die continu moeten draaien in constructie, landbouw, afvalverwerking en mijnbouw. Veel van onze klanten zijn dan ook groenvoorzieningen, bouwbedrijven, loonbedrijven en bedrijven in de wegenbouw en afvalverwerking.

Bel ons voor een toelichting op PSF plus en de toepassing in uw bedrijf +31 20 5062249.

PSF Plus

Voordelen

  • Dicht perforaties tot 0,6 cm

  • Behoud de bandendruk

  • Efficiënter brandstofverbruik

  • Verlaagt de total cost of ownership

  • Bevat geen schadelijke stoffen

Technische toelichting

Bij welke banden mag PSF Plus worden toegepast?

Industrial Tyres geeft aan dat voor optimaal resultaat PSF Plus uitsluitend mag worden gebruikt als het wiel en de ruimte in de band schoon en vrij zijn van vuil of ander vreemd materiaal. Vuil kan bij het stollen van de vloeistof de werking ervan verminderen.

Heeft PSF Plus effect op de kwaliteit van de band?

De kwaliteit en producteigenschappen van de band veranderen niet bij de toepassing van PSF plus. Het langer behoud van de bandendruk levert een efficiënter brandstofgebruik op en minder bandenslijtage. Het vermindert dus de stilstand terwijl het de levensduur van uw banden verlengt!

Zijn er reparaties aan mijn banden mogelijk?

PSF Plus is een sealer en kan dan ook niet gezien worden als een permanente reparatie. Deze kunnen in veel gevallen wel uitgesteld worden. Reparaties aan de band zijn nog prima mogelijk omdat PSF Plus gemakkelijk met water en zeep te verwijderen is. Na de reparatie kan de PSF plus weer deels hergebruikt worden en aangevuld worden tot de juiste hoeveelheid.

De werking van PSF Plus (Video)

Hier ziet u hoe de band over het scherpe voorwerp heen rijdt. Nadat dit voorwerp er uit is gegaan, vult het gat zich automatisch op met PSF Plus. Hierdoor wordt een lek voorkomen en stijgt de levensduur van de band.

Brochure

Download vrijblijvend de brochure om alles nog eens rustig na te lezen. Onze brochure is er in het Nederlands, Frans en Duits.
U kunt ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor vragen. Indien wenselijk bellen wij u graag, vul dan even het contactformulier in.

PSFplusbrochure

Neem contact op

Industrial Tyres Amsterdam
Isarweg 2
1043 AK Amsterdam
Nederland