Onze Producten!

Wij helpen u met het vinden van de juiste en duurzaamste oplossing
Industrial Tyres Amsterdam is specialist in bandenoplossingen die uw machines de beste kostprijs per draaiuur bieden. Als leverancier van de Trojan Tire, PSF plus en Tire Life kunnen wij u breed adviseren. Tevens leveren wij alle soorten banden, natuurlijk inclusief de montage en het onderhoud hiervan.

Trojan Tire

Het gebruik van de Trojan Tire in luchtbanden zorgt dat de voordelen van luchtbanden te combineren zijn met de voordelen van volrubber banden. Deze combinatie is erg geschikt voor gebruik bij heftrucks. Trojans geven uw voertuig meer grip en stabiliteit.

PSF Plus

De PSF Plus vloeistof vormt bij lekkage om in een stolling die het lek dicht en verdere lekkages voorkomt. De toepassing van PSF plus in o.a. landbouw en grondverzet voorkomt onnodige stilstand bij lekrijden en zorgt voor continuïteit.

Tire Life

Tire Life is een speciaal geproduceerde, licht klevende vloeistof, die allerlei (industriële) banden als truckbanden, kraanbanden, grondverzetbanden en velgen beschermt. De toevoeging van Tire Life voorkomt vroegtijdige slijtage en erosie van uw velgen en verlengt de levensduur van uw banden.

Wij helpen u met het vinden van een totaal oplossing voor uw banden en/of bedrijf!

Industrial Tyres Amsterdam

Naast onze specifieke bandenoplossingen, biedt Industrial Tyres Amsterdam een breed pallet aan andere bandenservices;

Specialist met unieke onderhoudsproducten

Industrial Tyres Amsterdam is niet alleen specialist in het leveren van industriële banden en op maat gemaakte velgen. Zo verkoopt Industrial Tyres ook verschillende producten om de levensduur van allerlei banden te verlengen. Trojan Tire, Tire Life en PSF Plus zijn hier voorbeelden van.

Montage en demontage

In Amsterdam wordt de montage en demontage van industrie- grondverzet- en landbouwbanden verzorgd voor overslag- en recyclingbedrijven. De volrubberbanden en staalcilindrische rubberbanden worden gemonteerd voor bijvoorbeeld havens, staalfabrieken of vliegvelden. Montage en demontage op locatie van grondverzet, heftruck of reach stacker banden is geen probleem voor Industrial Tyres Amsterdam. Wij beschikken over een speciaal hiervoor uitgeruste montagewagen, die is voorzien van een autolaadkraan, compressor en uiteraard alle benodigde gereedschappen. De monteurs van Industrial Tyres zijn speciaal getraind en beschikken over VCA-documenten.

Pechservice

Voor montage, demontage en levering van volrubber heftruckbanden, kraan- en grondverzetbanden binnen de Benelux, maakt Industrial Tyres Amsterdam gebruik van een zeer dicht dealernetwerk van onafhankelijke bandenspecialisten. Dit betekent voor de eindgebruiker een minimale stilstand bij bandenvervanging, maar ook snelle pechservice, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Op maat ontwikkelde industriebanden

Onze professionaliteit, ervaring en kennis van zaken, maken het mogelijk om in samenwerking met een Nederlandse rubberfabrikant, banden te ontwikkelen die speciaal geschikt zijn voor uw industrie. De hardheid van de rubber compound, de omgevingstemperatuur en de samenstelling van de ondergrond spelen hierbij een belangrijke rol.

Op maat gemaakte velgen

Industrial Tyres Amsterdam is tevens de specialist in het leveren van op maat gemaakte velgen voor onze klanten. Daarbij denken we onder andere aan speciale toepassingen, verzwaarde velgen of hardere staalsoorten.

Neem contact op

Industrial Tyres Amsterdam
Isarweg 2
1043 AK Amsterdam
Nederland